TimeSteps is een innovatieve app die mantelzorgers en mensen met dementie helpt de regie over hun leven te behouden. Als trotse bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland zetten wij ons samen in voor een betere toekomst voor mensen met dementie en hun naasten. In dit blog artikel vertellen we je meer over Alzheimer Nederland en hoe onze samenwerking bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die getroffen zijn door deze ziekte.

Alzheimer Nederland is een toonaangevende organisatie die zich inzet voor mensen met dementie en hun naasten. Ze bieden informatie en ondersteuning, bevorderen wetenschappelijk onderzoek en komen op voor de belangen van mensen met dementie en hun omgeving. Door nauw samen te werken met partners zoals TimeSteps, kunnen zij nog meer impact maken en een groter verschil betekenen in de strijd tegen dementie.

TimeSteps is een gebruiksvriendelijke app die speciaal is ontwikkeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. De app biedt een eenvoudige agenda met uitgesproken tijd en herinneringen voor mensen met dementie, en stelt mantelzorgers in staat om samen met familie en vrienden de to-do’s en agenda van hun dierbare te beheren. De app is wetenschappelijk onderbouwd, aanpasbaar naar individuele vaardigheden en vereist geen account voor gebruik. TimeSteps is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-apparaten en kan zowel op telefoon als tablet worden gebruikt.

Als bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland ondersteunt TimeSteps de organisatie financieel, wat bijdraagt aan hun missie om meer mensen met dementie en hun naasten te helpen. Onze steun helpt Alzheimer Nederland om belangrijk onderzoek en projecten te financieren die een impact hebben op de levens van mensen die met dementie te maken hebben.

Door bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland te zijn, draagt TimeSteps bij aan de strijd tegen dementie en helpt het de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun naasten te verbeteren. Onze financiële steun helpt Alzheimer Nederland om meer bewustzijn te creëren, betere hulp te bieden en een toekomst na te streven waarin dementie niet langer een belemmering hoeft te zijn voor een betekenisvol leven.