Onze blogs

Nieuwe investering in TimeSteps

Nieuwe investering in TimeSteps

Het Utrechtse TimeSteps kondigt met trots aan dat het softwarebedrijf Amulet een belang heeft verkregen in TimeSteps. Beide bedrijven specialiseren zich in...

Lees meer
Wat is een dementieklok?

Wat is een dementieklok?

Wat is een dementieklok en hoe kan deze helpen bij het dagelijks leven van mensen met dementie? Een dementieklok is een klok die speciaal is ontworpen voor...

Lees meer
Jouw netwerk in kaart

Jouw netwerk in kaart

Leven met en zorgen voor je naaste kan intensief zijn en in de toekomst misschien ook (te) belastend voor je worden. Je kunt mensen uit je omgeving vragen om bepaalde taken over te nemen of om je naaste op een fijne manier gezelschap te bieden.

Lees meer
Informatie voor mantelzorgers

Informatie voor mantelzorgers

Als mantelzorger komt er veel op je af. Waar begin je en hoe zorg je dat je niet overspoeld wordt door ad-hoc gebeurtenissen? 53% van de mantelzorgers voelt zich tamelijk- zeer zwaar of overbelast (infographic Alzheimer NL).

Lees meer
Hoe geef je mantelzorg-ondersteuning?

Hoe geef je mantelzorg-ondersteuning?

Je bent als mantelzorger geregistreerd in de app, hierdoor ben je toegevoegd aan het netwerk. Hier vind je meer informatie over dementie en algemene tips die handig kunnen zijn in de omgang.

Lees meer

Wat onze gebruikers over ons zeggen

Net alles geïnstalleerd. Wat een fijne app! Met de widget op het start scherm is mijn moeder erg blij! Dank!

Marina Nuland | Mantelzorger

Wij hebben de TimeSteps app gebruikt tijdens de verzorging van een familielid. Alle mantelzorgers konden afspraken plannen en inzien. Ook de persoon met dementie kon heel duidelijk zien wie er wanneer langs zou komen. TimeSteps is echt een aanrader!

Michael van der Zee | Mantelzorger

Het is gewoon fijn dat ik mij aan al mijn afspaken kan houden. Vooral de herinneringen vind ik heel fijn. Voorheen vergat ik nog wel eens wat en dat gaf een hoop stress. Nu is dat niet meer nodig.

Edwin Doorn | Persoon met dementie

Dag Tim, wat een geweldig initiatief! Ik heb zelf jong dementie (53) en ben hier enorm mee gebaat. Ik heb rondgekeken op de app en vind het heel toegankelijk, zoals de dag, het dagdeel en de tekst. Ook de optie om het te delen met het gezin is heel fijn! 👍

Defender SB | Persoon met dementie

Deze app is een geweldige nieuwe ontwikkeling voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Dementie gaat helaas steeds meer mensen treffen. De smartphone is voor mensen zo eigen! Dit geeft houvast in deze kwetsbaarheid.

Jellie Wilgenburg | Mantelzorger

Een hele fijne app voor mijn partner die dementie heeft en hierdoor langer zelfstandig dingen kan ondernemen. Maar niet alleen voor mensen met dementie is deze app fijn. Iedereen die moeite heeft met tijd lezen zou hem moeten hebben.

Carin Scholtens | Mantelzorger