TimeSteps lanceert een nieuwe versie van de app met verbeteringen en prijsverlaging

TimeSteps, de gebruiksvriendelijke app die speciaal is ontwikkeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, heeft onlangs een grote update uitgebracht. Deze update brengt een aantal belangrijke verbeteringen met zich mee, waardoor de app nog beter aansluit bij de wensen en behoeften van de gebruikers.

1. Samenvoegen van de TimeSteps app en Mantelzorg App
Voortaan zullen zowel mantelzorgers als mensen met dementie gebruikmaken van de TimeSteps app. Hierdoor is het voor beide groepen gemakkelijker om met elkaar te communiceren en de agenda’s en taken bij te houden.

2. Prijsverlaging
De prijs van de app is verlaagd naar € 8,50 per maand.
Dit bedrag dekt alle functies van de app en stelt gebruikers in staat om onbeperkt mantelzorgers uit te nodigen. Gebruikers die de afgelopen maanden het hogere tarief hebben betaald, zijn gecompenseerd.

3. Betere uitleg bij het opstarten
Bij het starten van de app krijgen gebruikers nu een betere uitleg over hoe de app werkt en wat ze ermee kunnen doen.

4. Verbeterde afsprakenfunctie
Het aanmaken van afspraken is verbeterd, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker is om hun planning bij te houden.

Doorontwikkeling

Na deze grote update zal TimeSteps zich de komende maanden richten op het verder doorontwikkelen van deze app en nieuwe toepassingen om gebruikers nog beter te ondersteunen. Feedback van gebruikers is essentieel voor het verbeteren van de app, dus blijf vooral uw ervaringen delen.

Let op

De oude ‘Mantelzorg App’ zal binnenkort uit de app store worden verwijderd. Mantelzorgers dienen de TimeSteps app te downloaden en te kiezen voor ‘ik verleen zorg’. Daarna kunt u gewoon opnieuw inloggen met uw bestaande account.

Nog een keer proberen?

Wij weten dat het proces van dementie soms ongrijpbaar kan zijn. TimeSteps biedt gebruikers die de app al eerder hebben geprobeerd, de mogelijkheid om de vernieuwde versie nogmaals 30 dagen gratis te proberen. Voor vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met het TimeSteps support team via support@timesteps.nl.

 

Met deze nieuwe versie hoopt TimeSteps het leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers nog verder te verbeteren. Probeer de app nu gratis uit via https://www.timesteps.nl/probeer-gratis en ervaar zelf de voordelen van TimeSteps.